• Ako želite da po vrlo povoljnoj ceni dođete do vrhunskog orkestra.(samo za vaša vencanja duge noci band)
 • Ako želite da svaki dogovor oko muzike, repertoara i satnice događaja na svadbi bude ispoštovan do kraja.(samo za vaša vencanja duge noci band)
 • Ako želite orkestar koji pravi minimalan broj pauza ( najčešće za vreme slikanja mladenaca ili nastupa trubača)(samo za vaša vencanja duge noci band)
 • Ako želite bogatstvo muzičkih boja različitih živih instrumenata.(samo za vaša vencanja duge noci band)
 • Ako želite vrhunsko pevanje.(samo za vaša vencanja duge noci band)
 • Ako želite muzički, dinamični, eksplozivni pesmom i igrom ispunjen dan.(samo za vaša vencanja duge noci band)
 • Ako želite razdragane i nezaboravne momente.(samo za vaša vencanja duge noci band)
 • Ako želite da vaši gosti pevaju, igraju i budu veseli.(samo za vaša vencanja duge noci band)
 • Ako imate goste iz ex Yu republika, koji neće ćutati nego pevati.(samo za vaša vencanja duge noci band)
 • Ako imate goste iz inostranstva koji neće sedeti nego igrati.(samo za vaša vencanja duge noci band)

Ako je pored vaša dva DA, odgovor na predhodnih 10 pitanja DA(samo za vaša vencanja duge noci band)

Onda ste na pravom mestu.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri, sviarajuci vencanja duge noci band nastupa na velikom broju svadbenih veselja, donoseći uvek prepoznatljiv kvalitet. Sa mladencima uvek napravimo detaljan dogovor – definišemo da li žele da se pesme naručuju ili ne; šta sviramo za prvi ples; koje pesme obavezno idu, a koje nisu poželjne itd.Imali smo i mnogo specijalnih zahteva, npr. mlada je iz Norveške,Italy,Poland, Rusije ili Španije; pa je onda treba iznenaditi..e,to su prava internacionalna venčanja duge noći band!

Prilikom ulaska gostiju u salu orkestar svira instrumentalnu (filmsku, evergrin, internacionalnu) muziku za svadbu. Pri ulasku mladenaca zamolimo goste da ustanu i pozdrave naše drage mladence aplauzom, uz pesmu koja je već dogovorena za vaše vencanje duge noci band. Kada se mladenci smeste i malo predahnu (od uzbudjenja 🙂 ) smeši im se prvi ples, pa drugi ples, pa treći ples, u stvari – ne prestajemo da pevamo i igramo do kraja…

Odsvirali smo veliki broj međunarodnih vencanja duge noci band.Jer ljubav ne poznaje granice i nacionalnu pripadnost. Mi se potrudimo da naučimo što više pesama i iznenadimo strane goste našim poznavanjem njihove muzike. Pevali smo na ruskom, španskom, engleskom, italijanskom,grčkom,francuskom, poljskom,arapskom,hebrejskom,kineskom,slovačkom, mađarskom… a ako treba naučićemo još poneki jezik. 😉

Samo za Vaše vencanje-Duge Noci band

Veoma je teško na jednoj stranici definisati šta sve znamo da sviramo i pevamo nakon 20 godina rada grupe i svakodnevnog učenja novih pesama.  Trudili smo se da naučimo što više lepih pesama, ne obazirući se na to da li su one iz Srbije, bivše Jugoslavije, Evrope ili ostatka sveta. Naravno, najviše poznajemo domaću muziku: zabavnu, starogradsku i narodnu, ali odlično poznajemo i svetsku – npr. kubansku muziku ! Tako da u toku vencanja duge noci band moze odsvirati nesto iz  Buena Vista Social Club !

 

Kontaktirajte nas

One thought on “Venčanja za pamćenje

 1. Poštovani,
  Devojka i ja smo slusali(ali ne uzivo) dosta bendova i Vi ste nam se svideli bas.
  Stoga bih bio slobodan da Vas pitam da li u skorije vreme imate neko vencanje u Beogradu, voleli bismo doci da Vas cujemo i uzivo.
  Mi imamo u planu svadbu sledece godine. Datum jos nismo odredili.
  Hvala unapred.
  Srdacno,
  Branislav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

two + 3 =