Cvetni aranžmani

Cveće se danas koristi doslovno na svakom mestu gde se želi postići lepša atmosfera, u kući, dvorištu , bašti, uslužnim objektima, poslovnim prostorima i svugde gde čovek boravi i želi uživati u lepom prizoru koji cveće daje. Takav je slučaj i u prostoru gde pravite venčanje, gde ne treba štedeti na ovakvim detaljima. Kao što sve detalje prilikom organizacije Vašeg venčanja, možete tematski isplanirati i uklopiti, tako možete i već pomenute cvetne aranžmane prilagoditi takozvanoj „Temi venčanja“.

 

Cvetni aranzmani – bidermajeri

Bidermajeri se po boji uglavnom mogu uklopiti i sa malim cvetom na reveru ili maramicom u džepu od sakoa koji mladoženja nosi, kao i sa cipelama.

Bidermajeri (različite boje)

 

Neobični bidermajeri

 

Cvetni aranžmani – cvetići oko ruke, cvetići na reveru, cvetići u kosi

Došlo je doba kada se košulje i haljine više ne bockaju iglicama da bi se zakačio ruzmarin, već se damama narukvice ukrašene cvetićima vezuju oko ruke, a pripadnicima jačeg pola – samolepljivom trakicom lepe na rever ili košulje.

 

Cvetići oko ruke i cvetići na reverima

 

Cvetići još lepše izgledaju kada se nose u lepo dekorisanim korpama.

Cvetići u kosi

Još jedan od detalja koji može eleganto da izgleda u vašoj kosi i koji isto tako može da unese lepršavost Vašem celokupnom izgledu.

 

 

 

Pogledajte

Pravoslavni kalendar za 2016. godinu

Ako planirate svoje venčanje, evo crkvenog kalendara za 2016. godinu. Pozdravljaju vas DUGE NOĆI  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × five =