Venčanice i odela

Venčanice i odela

 

„LEPŠA POLOVINA“

Jedan od najbitnijih detalja tokom organizacije vašeg venčanja jeste odabir Venčanice. Odaberite venčanicu koja zaista pristaje vašem karakteru. Neka Vam na umu bude i činjenica da ćete u toj venčanici provesti veći deo dana. Shodno tome, vaš izbor treba da bude venčanica u kojoj se lepo i prijatno osećate.

Ukoliko Vam ta činjenica nije toliko bitna, s obzirom da je poznata izreka „Žene za lepotu sve trpe“, žargonski, to mozete rešiti i rezervnom haljinom koja je donekle prijatnija, lepršavija i isto tako elegantna, u koju se možete presvući kad prođe zvanično slikanje sa Vama dragim ljudima i kad počne ZABAVA.

„JAČA POLOVINA“

Sa druge strane, odabir odela je, morate priznati, jednostavnija radnja. Kada se odlučite da li zelite crno, teget, smeđe ili odelo u nekoj vedrijoj nijansi, ne zaboravite da se samo pomoću jednog detalja stilski mozete uklopiti sa Vašom „Ženom iz snova“. Kravata u boji njenog bidermajera, mali cvetić na reveru koji je deo cvetnog aranžmana bidermajera, cipele u boji bidermajera… To je nekoliko predloga koji Vam mogu olakšati odabir odela i drugih detalja.

Pogledajte

Pravoslavni kalendar za 2016. godinu

Ako planirate svoje venčanje, evo crkvenog kalendara za 2016. godinu. Pozdravljaju vas DUGE NOĆI  

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

five − 3 =