Cvetni aranžmani

Cveće se danas koristi doslovno na svakom mestu gde se želi postići lepša atmosfera, u kući, dvorištu , bašti, uslužnim objektima, poslovnim prostorima i svugde gde čovek boravi i želi uživati u lepom prizoru koji cveće daje. Takav je slučaj i u prostoru gde pravite venčanje, gde ne treba štedeti na ovakvim detaljima. Kao što sve detalje prilikom organizacije Vašeg venčanja, možete tematski isplanirati i uklopiti, tako možete i već pomenute cvetne aranžmane prilagoditi takozvanoj „Temi venčanja“.

 

Cvetni aranzmani – bidermajeri

Bidermajeri se po boji uglavnom mogu uklopiti i sa malim cvetom na reveru ili maramicom u džepu od sakoa koji mladoženja nosi, kao i sa cipelama.

Bidermajeri (različite boje)

 

Neobični bidermajeri

 

Cvetni aranžmani – cvetići oko ruke, cvetići na reveru, cvetići u kosi

Došlo je doba kada se košulje i haljine više ne bockaju iglicama da bi se zakačio ruzmarin, već se damama narukvice ukrašene cvetićima vezuju oko ruke, a pripadnicima jačeg pola – samolepljivom trakicom lepe na rever ili košulje.

 

Cvetići oko ruke i cvetići na reverima

 

Cvetići još lepše izgledaju kada se nose u lepo dekorisanim korpama.

Cvetići u kosi

Još jedan od detalja koji može eleganto da izgleda u vašoj kosi i koji isto tako može da unese lepršavost Vašem celokupnom izgledu.

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

9 + 18 =